Bornholms Folkeuniversitet: Historien om sex, 14.9.2018, Rønne Bibiotek
Bornholms Folkeuniversitet: Historien om sex, 14.9.2018, Rønne Bibiotek

Om dette arrangement

Tid
15:00 - 17:00
Pris
130 kr.
Lokalitet
Rønne Bibliotek
Pingels Allé 1
3700 Rønne
Arrangører
Målgruppe

Historien om sex

Hvordan har menneskers seksuelle relationer været til forskellige tider? Hvad har været opfattet som rigtigt og forkert?

Hvordan har forbindelsen været til f.eks. social placering, trossystemer eller magt? Hvorfor dyrker mennesker overhovedet sex, og hvad kan vi forvente i fremtiden?

Bliv klogere på disse spørgsmål og historien om sex, når vi ser nærmere på menneskelig seksualitet, der er lige så kompleks som den er grundlæggende. For den er ikke blot mekanisk som åndedrættet, men kommer til udtryk i det enkelte menneske i et komplekst samspil mellem det fysiske og psykiske. Og vigtigere endnu bliver den formet af de samfund, vi lever i rundt omkring og til forskellige tider: Seksualitet – og dermed sex – skal læres. Sex indlejres i samfundets virkemåder og er derfor noget, der udvikler sig.

Foredragsholder: ph.d. Søren Hein Rasmussen, Aarhus Universitet

HVORNÅR: 14. september 2018 kl. 15-17

HVOR: Rønne Bibliotek, Pingels Allé 1

PRIS: 130,- kr. ved ingangen eller 550,- kr. for alle foredrag i serien Kulturhistorie og litteratur: 9 foredrag om kulturelle og historiske strømninger både på Borholm og i resten af verden. Rabat for medlemmer af Ældre Sagen. Læs mere i programmet.

ARRANGØR: Bornholms Folkeuniversitet

Pris
130