Sprogstimulering for de yngste

Bibliotekernes Sprogspor

22.07.20
Savner du råd og tips til sprogstimulering?

På sprogsporet.dk finder du masser af tips og værktøjer til at komme i gang med sprogstimulering af de mindste børn. Det gælder uanset om du er forælder, eller arbejder med børn og sprog.

Tjek f.eks. de mange gode boglister ud, hvor du finder bøger der omhandler mange af de emner, der er en vigtig del af små børns hverdag. Lige nu kunne det være aktuelt, at finde bøger om det at starte i skole, eller måske er sommerferien et godt tidspunkt at vænne den lille af med at bruge sut eller ble. Uanset finder du inspirerende lister på Bibliotekernes Sprogspor.

Bibliotekernes Sprogspor er bibliotekernes fælles indsats, som støtter sprogstimulering og tidlige læsefærdigheder. Målgruppen for indsatsen er børn i alderen 0-7 år.

Find gode boglister, tips og inspiration på sprogsporet.dk

Gode bøger før skolestart