Jake Atlas - Smaragdslangens grav af Rob Lloyd Jones
Jake Atlas - Smaragdslangens grav af Rob Lloyd Jones

Jake Atlas - Smaragdslangens grav

05.08.20
Jasmin anbefaler endnu en god bog til Sommerbogen-konkurrencen

Jake Atlas - Smaragdslangens grav er den bedste "Tween-" / børnebog til alderen 10 – 14 år.
Jake Atlas & hans søster Pandora, er på deres livs rejse i den første bog i serien, om Smaragdslangen og et fortabt egyptisk gravkammer, og det er kun deres første eventyr.

Jake har en tendens til at have lange fingre og kan ikke holde dem for sig selv. Hans søster Pandora er nødt til at skjule sin intelligens så hun ikke bliver drillet i skolen. Deres forældre er kedelige professorer i ældgammel historie. En familietur til Egypten bliver aldrig den samme igen, da deres forældre bliver kidnappet og de to søskende må bruge deres evner, for at finde frem til deres forældre igen og overleve det, de ellers troede ville blive en kedelig familietur rundt i Egyptens hovedstad, Cairo.

Der sker noget magisk når man tager en forfatter som Rob Lloyd Jones og sætter ham sammen med netop denne gren af børnebogsgenren – der opstår simpelthen magi!
Bogen om Jake Atlas og hans familie er dén hæsblæsende, super fede rejse jeg ville ønske jeg kunne tage på, med jævne mellemrum. Det er uden tvivl en bog der kommer løbende frem mod en, tager dig i hånden og aldrig stopper, ikke sætter farten ned før eventyret er slut. 

Det er uden tvivl en fantastisk eventyrbog, med træk fra filmklassikere som Indiana Jones & National Treasure, og mange flere fede eventyrfilm, hvor helten skal redde dem han holder allermest af, mens han også redder, stjæler og/eller finder historiens ældgamle skat! – Jake Atlas - Smaragdslangens grav ER bogen man skal læse til dette års Sommerbog.
Jeg tænker faktisk jeg vil sætte mig til at læse den igen. Skal du med på eventyr? Så tag fat i historien om Jake Atlas, og lad være med at kigge dig tilbage. Det her er et eventyr hvor man nyder hvert sekund!

Måske er 'Smaragdslangens grav' én af de bøger, du vil anmelde til Sommerbogen - der er fede præmier på højkant!

Lån bogen her