Readathon på Hasle Bibliotek d. 13.-14. marts 2020
Kom og læs hele natten

Readathon - læs hele natten!

14.02.20
Læsemaraton på Hasle Bibliotek 13.-14. marts

Hvis du elsker at hygge dig, mens du læser, så er Readathon lige noget for dig! Readathon er et læsemarathon, hvor du kan få lov til at læse uden at dine forældre forstyrrer!

Vores Readathon er ved at etablere sig som en succes - nu har DU mulighed for at være med til tredje omgang, som vi indbyder til på Hasle Bibliotek d. 13.-14.3.2020.

Vi starter fredag d. 13. marts kl. 15.00 og læser hele natten frem til kl. 9 lørdag morgen.

15.00: Readathon starter
18.30: Aftensmad
7.30: Morgenmad
8.30-9.00 Afslutning og præmieoverrækkelse

Kan du holde dig vågen hele natten?

Undervejs hygger vi med forskellige lege og quizzer, så det bliver lidt lettere at holde sig vågen.

Medbring selv et tæppe og en pude og masser af godt læsestof – og ellers har vi selvfølgelig en masse spændende stående på biblioteket.

Vil du være med?

Ring eller skriv til Rønne Bibliotek for at sikre dig en plads: Tlf. 5692 6800 eller roennebibliotek@brk.dk

PRIS: 50,- kr. Betales ved aflevering af tilmeldingsblanketten, prisen dækker forplejning & snacks.

MÅLGRUPPE: 10-14 år

Der er begrænsede pladser, så skynd dig at melde dig og din ven eller veninde til.

VIGTIGT: Hvis du får en plads, skal du hente en tilmeldingsblanket på dit lokale bibliotek. Den skal udfyldes af dine forældre og afleveres sammen med 50,- kr. senest d. 6. marts.

ALTSÅ....: Tilmelding senest fredag d. 6. marts.

Til de voksne

Vi er 4 VÅGNE voksne til stede under hele Readathon. Og du/I får selvfølgelig vores kontakttelefonnummer.