Sommeraktiviteter på Bornholm 2020
Der er udsigt til en sjov sommer!

Sommeraktiviteter for børn på Bornholm

29.06.20
Kultur- og naturcamps, sport, leg og bevægelse

Kommunen udbyder en lang række aktiviteter for bornholmske børn i sommerferien. Hensigten er at give bornholmske skolebørn mulighed for at lære nyt og blive udfordret i nye sociale fællesskaber.

Skolechef i kommunen, Trine Schloss Pedersen, siger:

"Jeg er meget glad for, at vi, sammen med DGI-Bornholm, kultur- og naturinstitutioner på øen og skolerne, kan tilbyde vores børn sjove og lærerige aktiviteter i sommerferien. Vi vil gerne udfylde nogle af de faglige huller, der måtte være opstået under Corona og samtidigt tilbyde børnene at blive en del af nye sociale fællesskaber. Sommerferien kan være særlig lang for nogle børn, og dem håber vi også at nå her."

PRIS: Det er gratis at deltage i aktiviteterne, men det kræver tilmelding. Hent programmet med sommeraktiviteter.pdf.

MÅLGRUPPER: Kultur- & naturtilbud 7-12 år / Foreningstilbud 6-17 år.

Sommeraktiviteter på Bornholm 2020

Bornholms Fokebiblioteker udbyder ikke sommeraktiviteter i 2020, men bibliotekerne er åbne og tilgængelige med masser af læsestof for små og større læsere hele sommeren.

Den traditionsrige Sommerbogskampagne er også i fuld gang allerede - der er fede præmier på højkant.