Sommerbogen - dinosaurerne kommer til live igen!
Jasmin anbefaler at du kaster dig over serien om Supersaurus

Sommerbogen - dinosaurerne kommer til live igen!

29.07.20
Supersaurus - sej børnebogsserie for hele familien af Jay Jay Burridge

Hvad hvis man kunne blande teknologien fra vores mobiltelefoner og det at læse sammen og få en helt tredje interaktiv læseoplevelse ud af det? Biblioteksmedhjælper Jasmin Würtz er begejstret for Supersaurus-bøgerne og fortæller her om første bind.

NB! Sommerkonkurrencen er afsluttet! Men boganbefalinger nedenfor er stadig gode!

Heltinden Bea lever i en dino-fantastisk verden

Fantasygenren er en genre der fylder meget i mange hjem, men det er langt fra alle der bliver underholdt af den fantasifulde genre. Hvis du er en af dem, der hellere vil have noget virkelighedsbaseret er Jay Jay Burridge bog om de superudviklede dinosaurere et godt sted at starte! 

Forfatter Jay Jay Burridge har givet os et bud på hvordan verden ville se ud i dag, hvis vi levede side om side med dinosaurer. Dinosaurerne har ikke kun overlevet, de har også udviklet sig til superdinosaurer. Det er den verden Bea Kingsley lever i. Bea er datter af to forsvundne opdagelsesrejsende, og hun lever i denne dino-tastiske verden med sin bedstemor. Side om side, men ikke altid i fred med dem. 

Lige pludselig tager Beas bedstemor hende med til den mystiske Indonesiske ø, Aru. Her begynder Bea ikke kun at stille spørgsmål, men turen viser sig at være mere farefuld end de først troede. 

Bogens app får dig HELT med ind i historien!

Med den medfølgende app kan du få dig en levende læseoplevelse som aldrig før. Imens du læser Supersaurus, vil du blandt andet kunne høre dinosaurernes brøl, som de står dér midt på siden. 

Supersaurus er en spændende bog, både for dem der er og dem der ikke er interesserede i dinosaurer. Det er en smadderkreativ måde at fortalt en god historie på. Det tilføjer et ekstra lag til ens læseoplevelse, en teknologi jeg ville ønske flere bøger gjorde sig brug af.

Jeg håber din sommer er fuld af fantastiske eventyr om de fantasifulde drager, så vel som de virkelige af dem. 

Reservér Supersaurus-serien
GennemseGennemse
  • Bog

Supersaurus - raptorer i paradis

Af Jay Jay Burridge (2017)
Prøv at forestille dig at dinosaurerne aldrig var uddøde, men levede side om side med os. I denne bog er det præcis s...
Læs mere
GennemseGennemse
  • Bog

Supersaurus - bloddiamanterne

Af Jay Jay Burridge (2018)
Efter Aru-øerne rejser Bea og Carter videre til Kenya. Her skal de besøge Bedstemor Buntys farm og opleve supersaurus...
Læs mere
GennemseGennemse
  • Bog

Supersaurus - saurernes tempel

Af Jay Jay Burridge (2019)
Bea og Carter følger fortsat sporene fra deres fars dagbøger, og turen går til Mexico, hvor den lille familie sammen ...
Læs mere
GennemseGennemse
  • Bog

Supersaurus - dræbertyranner

Af Jay Jay Burridge (2019)
Et besøg hos Onkel Cash i Californien giver Bea, Carter og Theodore flere spor i jagten på sandheden om deres forældr...
Læs mere