Sommertid er læsetid

Sommerbogen er i gang

03.07.20
Brug ferien på at læse de fedeste bøger

...og vær samtidig med i vores lokale konkurrence om lækre bogpræmier, eller hovedpræmien; tøm en boghandel på 5 minutter!

NB! Konkurrencen er afsluttet! Men boganbefalinger nedenfor er stadig gode!

Sommerbogen er for alle børn i alderen 6-15 år og det er nemt at være med.
Du henter et udfordringsark på dit lokale bibliotek, eller printer et fra sommerbogen.dk. Nu skal du bare læse mindst tre forskellige bøger mens du gennemfører mindst 10 af udfordringerne. Kan du f.eks. læse en fantasybog, eller en bog som en voksen har anbefalet?
Det er super nemt, så bare kom i gang. Skemaet afleverer du på dit lokale bibliotek eller i bibliotekets postkasse, så er du med i konkurrencen om både bogpræmier og at tømme en boghandel.

Hvis du gerne vil gennemføre udfordringen at læse en bog, som en voksen har anbefalet, så find en bog i listen herunder. Det er bøger som vores bibliotekar Monica har læst og gerne vil anbefale. Hvis du ovenikøbet læser den mens du spiser en is, har du allerede gennemført to af udfordringerne.

Monicas anbefalinger