eReolen: Spritny app parat i app-store
eReolen: Ny app til iPhone og iPad

eReolen: Ny app til iPhone og iPad

30.10.18
Spritny app parat i Appstore. Ny app til android på vej også

Med eReolen har du adgang til folkebibliotekernes e-bøger og lydbøger. Foruden et lækkert nyt design indeholder den nye app en masse forbedringer – bl.a. mere inspiration, forbedret søgning og mulighed for hurtigt at fortsætte læsning og lytning via play-knappen i bundmenuen, så man undgår unødige klik for at komme i gang med sin bog.

Hvad er nyt?

  • Engelske titler fra eReolen Global
  • Podcasts
  • Mere inspiration
  • Forbedret søgning
  • Forbedret navigation i forhold til læsning og lytning
     

I første omgang lanceres app’en med samme reader og player som den gamle app, men disse vil blive udskiftet med forbedrede versioner inden længe. App’en til Android er under udvikling og følger senere på året.

Det nye indhold, som kommer med den nye app, engelske titler fra eReolen Global og podcasts, finder du også på eReolens hjemmeside. På hjemmesiden vil det desuden være muligt at browse i engelske titler og podcasts på dedikerede inspirationssider med artikler, karruseller mm.

NB! Dine lån føres automatisk med over på den nye app.

Hvis du opdager fejl i app'en

Skulle du opleve fejl eller mangler ved den nye app, håber eReolen, du vil kontakte deres support besked, så de kan få rettet fejlen hurtigst muligt.

Du kan desuden få svar på spørgsmål om den nye app i deres FAQ på hjemmesiden.

Den nye app til iOS kan hentes allerede nu, men den gamle vil også være i App Store resten af året under navnet 'eReolen gammel'.