Et hav af viden: Eresurserne er din adgang til information af kvalitet, som du frit kan benytte som bruger af Bornholms Folkebiblioteker.

Et hav af viden

09.10.17
Eresurserne er din adgang til information af kvalitet, som du frit kan benytte som låner ved Bornholms Folkebiblioteker.

Digitale kilder, eresurser, databaser, elektroniske tidsskrifter, digitale magasiner -  kært barn har mange navne. Men fælles for dem er, at vi står inde for, at du får lødig information af høj kvalitet, når du klikker dig ind på bibliotekets udvalg af Eresurser. Uanset om du søger information til studier, arbejde eller fritid.

Pt. tilbyder vi adgang til knap 40 kilder, som er tilgængelige på nettet. En del af dem har vi betalt abonnement for, andre ligger gratis tilgængeligt.

Hjemmefra: Log på med lånerkortnummer og pinkode, når du bliver bedt om at logge på eller identificere dig. Ofte vil du blive bedt om at vælge bibliotek - vælg 'Bornholms Folkebiblioteker'.

Se oversigten over Eresurser - eller klik på menupunktet i den vandrette røde topmenu.

NB! Hvis du har folkeregisteradresse et andet sted end på Bornholm, så skal du logge på med det lånerkort, du bruger i din hjemkommune. Vi kan ikke garantere, at vi eller de stiller de samme kilder til rådighed.