Qello concerts
Qello concerts: Verdens største samling af hele koncerter og musikdokumentarfilm.

Koncertfilm og musikdokumentarer

10.10.17
Mere end 1.700 liveoplevelser direkte til dig

Vi er rigtig glade for at kunne tilbyde adgang til et helt nyt tilbud, nemlig Qello Concerts, som giver adgang til mere end 1.500 fuldlængde  koncertfilm og musikdokumentarer. Her findes optagelser med de største kunstnere tilbage fra 1920'erne og til nu, og indenfor mere end 30 forskellige musikgenrer.

Musikfans kan nyde koncertoptagelser i god kvalitet med kunstnere som Bob Dylan, Bob Marley, Lady Gaga, Barbra Streisand, Queen, Pink Floyd, Beyoncé, Bruce Springsteen, Billy Joel, Paul McCartney, Blake Shelton, David Bowie, Willy Nelson, Nirvana, Pavarotti, B.B. King, Muse og Elvis Presley.

Man kan browse på siden under genrer, tidsperioder eller kunstnere og man kan sammensætte sin egen setlist. Der findes masser af inspiration under Spotlight og Qello TV.

Læs mere og adgang til: Qello concerts

TEKNIK: Qello kan ses på de fleste devices som telefoner og tablets og desuden på TV med bl.a. Apple TV, Playstation, Roku, Chromecast, Amazon Fire TV og Sony.