Nem levering af artikler fra bibliotek.dk

15.12.17
Det er pærelet og lynhurtigt med Digital Artikelservice!

Artikler på få minutter

Når du søger og bestiller artikler i Bibliotek.dk tilbyder Digital Artikelservice en nem og lynhurtig levering af digitaliserede artikler direkte i brugerens mailboks.

Leveringstiden er på få minutter for artikler som allerede er scannede imens 'ny-bestilte' artikler (dvs. artikler som ikke tidligere er bestilt) scannes og sendes i løbet af maksimalt 24 timer på hverdage.

Få en hurtig introduktion (video) eller læs mere gå til vores egen introside om Digital artikelservice.

Baggrund

Artiklerne digitaliseres og leveres fra Det Kgl. Biblioteks samlinger af fysiske danske tidsskrifter, som indeholder over 40.000 forskellige titler.

Mere end 60 % af de bestilte artikler kan leveres øjeblikkeligt, og antallet af scannede artikler øges over tid.