Inspiration: Nem og hurtig adgang til Qello Concerts
Du skal da til koncert hjemmefra!

Nem og hurtig adgang til Qello Concerts

07.06.21
Vild med rytmiske koncerter?

Qello Concerts er blevet en del af programmet på eReolen Global, og det giver nye muligheder for, at du nemt kan streame dine favoritter fra verdens største samling af koncertfilm og musikdokumentarer.

Du har adgang via appen Libby, som kan downloades til din mobiltelefon fra AppStore og Google Play.

• Pc og mac: Adgang på pc og mac via Libbys website.

• Hvis du allerede har hentet Libby, fordi du lytter engelsksprogede lydbøger, så anbefaler vi at slette app'en og hente den på en frisk (ellers kan det drille).

• På Libby vælger du Bornholms Folkebiblioteker i menuen og logger på med dit personnummer og pinkode som sædvanlig. Første gang får du så et 'lånerkort', hvor du kan tilføje dit navn.

Her finder du Qello Concerts på Libby

Du finder Qello Concerts i Libbys menu under punktet Extras.

Du får her en 7-dages adgangsperiode, der giver dig fuld adgang til indholdet fra Qello Concerts. Når din adgangsperiode udløber, kan du vende tilbage til Libby for at få en ny.

Smarte detaljer

• Føj til favoritter og lav din egen playliste
  • Klik på hjerte-ikonet under en video eller ud for et enkelt track for at tilføje den til dine favoritter (Favorites.)
  • Klik på + ikonet ud for et enkelt track for at oprette en playliste (Setlists.)