Medici.tv
Stream klassisk musik på Medici.tv

Stream klassisk musik på Medici.tv

17.09.18
Fantastiske koncertoptagelser og musikdokumentarer

Medici.tv er for dig der gerne vil opleve det bedste indenfor klassisk musik, opera og ballet. Den klassiske musiks svar på Netflix og HBO har over 1800 fantastiske koncertoptagelser og dokumentarer, og niveauet er tårnhøjt. Det er musik med orkestre som Berliner Filharmonikerne, dirigenter som John Eliot Gardiner og Pierre Boulez samt solister som Lang Lang og Cecilia Bartoli, der ligger på tjenesten.

LÆS MERE OM INDHOLD OG ADGANG: Medici.tv

Også livekoncerter

Tjenesten byder også på livestreaming, så du kan opleve verdens største events for klassisk musik, mens de finder sted. Medici.tv samarbejder med bl.a. festspillene i Salzburg og Verbier, Wiener Filharmoniker Weekend samt konkurrencer som Placido Domingo’s Operalia Competition og vores hjemlige Nikolai Malko-konkurrence for unge dirigenter.

Masterclasses

Endelig rummer Medici også en række masterclasses, hvor nogle af den klassiske musiks helt store navne underviser solister og orkestre. Ved at opleve en masterclass hører du således ikke bare musikken, men du introduceres også til de tanker der ligger bag og er med til at forme musikken, når en dirigent eller en virtuos lærer fra sig. Hvis du er udøvende på højt niveau eller hvis du vil helt ind i maskinrummet, når musikken skal fremføres, er denne side af Medici.tv en ægte guldgrube.

Og husk: det hele kan følges fra første parket i fremragende lyd- og billedkvalitet!