Folkeuniversitet åbner i denne uge!
Vitaminer til hjernen

Rockmusik, fake news og andre meninger med livet

26.09.22
Sæsonstart i Folkeuniversitetet

I denne uge går starten på den nye sæson i Bornholms Folkeuniversitet, hvor der som sædvanligt er masser af vitaminer til hjernen med ny viden om både Bornholms oldtid og rytmisk musik.

”Vi starter med foredragsrækker om klassisk musik og filosofi” fortæller biblioteksleder Jon Madsen, der er formand for Bornholms Folkeuniversitet. ”I løbet af efteråret sætter vi fokus på de forskellige måder at bruge og misbruge historien, som vores samtid er så rig på, og så er der også både kunst og kulturhistorie på programmet inden vi når til den rytmiske musiks historie efter nytår – og her stifter vi bekendtskab med både 1960´ernes bornholmske pigtrådsbands og Wonderfestiwall.”

Der er over 40 foredrag i sæsonens program, som Kontrapunkt-kendte Mogens Wenzel Andreasen indleder på mandag eftermiddag med et foredrag om komponisten Franz Schubert. Allerede på tirsdag flyver Minervas ugle tilbage til de gamle græske filosoffer, og der venter i alt 10 foredrag om filosofi der slutter i vores egen tid med koblingen mellem tænkning og seksualitet.

Få Folkeuniversitetets program på øens biblioteker, og til alle foredrag kan man købe billetter ved indgangen.

Spørgsmål: Jon Madsen, mobil 3018 1716.