Hvad skal du til sommer? #barelæse
Det bliver en dejlig læsesommer

Hvad skal du til sommer?

10.06.21
#barelæse

For andet år i træk bliver sommeren næppe, som vi havde ønsket. Og så alligevel. For selvom COVID-19 stadig spænder ben for de fleste planer, er grænserne åbnet for en ny type sommer - i fordybelsen, forjættelsen og forvandlingens tegn. Til sommer skal vi 'bare læse'.

Ferielæsning er dog meget mere end 'bare'. Til hverdag nøjes vi ofte med den korte læsestund, den søvnige godnatbid før sengetid, men i ferien får læsningen sin kraft tilbage. Den årlige pause kan være det frirum, der skal til, for virkelig at forsvinde ind i siderne – og vende genfødt tilbage.

Rundt på alle biblioteker på Bornholm vil du finde inspirerende bogudstillinger til din læsesommer, og du er selvfølgelig også velkommen til at snakke bøger med personalet.

Og en lille konkurrence - sådan deltager du

Det eneste du skal gøre, er at dele din læsestund på Instagram med et billede, gerne en kort tekst og hashtagget på #barelæse, så deltager du i konkurrencen om at få lov at gå amok i en boghandel for 3.000 kr. Bornholms Folkebiblioteker er ikke officielt på instagram pt, men vi bliver alligevel glade, hvis du også tilføjer #bornholmsfolkebiblioteker

Det kræver en åben profil for at deltage på Instagram.

Er du ikke på Instagram, eller har valgt at have en lukket profil, kan du deltage ved at sende dit bidrag til konkurrencen i form af billede og billedtekst på denne e-mail kbhbiblioteker@nyhedsmail.kk.dk

Læs godt - og god sommer!