Teknisk opdatering i aften: Vores leverandør opdaterer sit system i aften fra kl. 22.

Hjemmesiden ver. 2.0

17.04.18
Vores tekniske leverandør har opdateret vores hjemmeside. Design er justeret og funktionalitet forbedret.

Tirsdag d. 17. april er bibliotekets hjemmeside blevet opdateret til version 2.0. Designet er blevet justeret og forskellige funktionaliteter er blevet forbedret.

Baggrund

Bornholms Folkebiblioteker indgår i en fælles webløsning, som ca. 95 andre danske folkebiblioteker også anvender. En række overordnede designelementer og opsætninger i søgesystemet er dermed fælles for rigtig mange biblioteker. Da Bornholms Folkebiblioteker først har taget systemet i brug sidst på efteråret, har vi ikke haft mulighed for at deltage i processen med input til de aktuelle ændringer.

Kommentarer eller spørgsmål gerne til Marie Wildt.