Giv din mening til kende!

Høring: Giv din mening til kende!

10.06.24
Fritids- Kultur- og Lokalsamfundsudvalget sender fire forslag til en ny filialstruktur for Bornholms Folkebiblioteker i offentlig høring fra den 10.6 – 21.7.2024.

Vi opfordrer alle borgere, foreninger og råd til at kommentere på de fremlagte forslag.

• Forslag 1. Fem biblioteker / To afhentningssteder
  • Forslag 1 B. Tre biblioteker/to byer med bibliotekstjeneste/ to afhentningssteder
  • Forslag 5. Tre biblioteker / To afhentningssteder
  • Forslag 6. To biblioteker / Tre afhentningssteder

Se de detaljerede forslag i høringsbrevet fra 10. juni.
Bilag med uddybelse fra ekstraordinært FKLU 070624 (Fritids-, Kultur- og Lokalsamfundsudvalget, Referat 7. juni 2024): Høring af forslag til ny filialstruktur for Bornholms Folkebiblioteker.

Høringssvar

Alle høringssvar vil, ved udgangen af høringsperioden, blive lagt på Bornholms Regionskommunes hjemmeside brk.dk og på bibliotekernes hjemmeside bibliotek.brk.dk og indgå i udvalgets arbejde med beslutning om ny filialstruktur på Bornholms Folkebiblioteker.

Du kan læse mere uddybende om forslagene i høringsbrevet, hvor du også kan finde frister og info om indsendelse af høringssvar.