Genåbning - velkommen tilbage!
Vi skal stadig holde afstand, så brug meget gerne det digitale bibliotek

Velkommen tilbage!

02.06.20
Alle øens biblioteker er nu igen åbne for udlån og aflevering

Vi er dog ikke tilbage i en normal drift, så dit besøg på biblioteket skal være så kort som muligt.

Derfor har vi gjort det let for dig at gå på biblioteket hjemmefra, hvor du kan bestille alle de materialer du gerne vil låne - trykte eller elektroniske. Så skal du først ind på biblioteket når du får besked om at dine bestillinger er klar til afhentning.

• Mange af vores nye bøger kan du få både i fysisk form og som e-bog eller e-lydbog på eReolen

• Bestil og læs dem hjemmefra på din pc, tablet eller mobiltelefon. Denne mulgihed blev ekstra populært mens alle bibliotekerne var helt lukkede.

Her på hjemmesiden kan du se på udvalget af materialer. Eller brug vores app (læs mere). Når du har besluttet dig for hvad du gerne vil læse, så kan du med få klik bestille dine materialer, hvorefter biblioteket sender dig en besked når de står klar til afhentning.

Hvis du er i tvivl om hvordan du gør, så sidder vi klar ved telefonen til at hjælpe dig. Ring på tlf. 5692 6800 fra man-tir og tor-fre mellem kl. 9.30 og 18. Vi besvarer også dine spørgsmål på mail i samme tidsrum.

NB! Frit lejde for aflevering af bøger frem til d. 15. juni 2020.

Opgaveskrivning eller indviklede spørgsmål?

Er du i gang med en indviklet opgave, eller har du brug for hjælp til noget specielt som ikke lige kan klares med en enkelt bog, kan du nu bestille tid til en snak med bibliotekaren over telefon, mail eller skype.

Vi finder så ud af præcis hvilken information du har brug for, og vi skaffer de ting til dig som vi ikke selv har. Du får besked, når materialet er klar til afhentning på biblioteket.

Book en bibliotekar: Tlf. 5692 6800 eller mail: roennebibliotek@brk.dk

Vi glæder os til at høre fra dig!