De underjordiske på frimærker: Sommerudstilling på Rønne Bibliotek

De underjordiske på frimærker

28.06.22
Ane Cecilie Mogensen udstiller papirklip

Siden 19. maj har vi alle kunnet møde Ane Cecilie Mogensens fortolkning af de underjordiske på et miniark med 3 frimærker fra PostNord, nemlig ’Havfruen & Bonavedde’, ’Højen, hvor de underjordiske bor’ og ’Ellestingeren, de underjordiskes konge’.

Se de fantastisk smukke klip her på udstillingen på Rønne Biblioteks sommerudstilling. Du kan også opleve et udvalg af Anes øvrige arbejder, bl.a. klip fra bogen ’Klappesnapsen, haveeliksiren og den sorte hankat’.

Udstillingsperiode: 27. juni - 14. august. FORLÆNGET til 30. august

Læs Anes egen beskrivelse af de tre sagn, Havfruen, Bonaveddes mor, Højen hvor de underjordiske bor og Ellestingeren, de underjordiskes konge.

Om Ane Cecilie Mogensen

Den bornholmske papirklipper Ane Cecilie Mogensen klipper med stærk inspiration fra bornholmske sagn og historier. En stærk og skrøbelig verden af skarpe, diminutivt klippede kanter, former og udskæringer, helt uden forstyrrende ord og tekst. Kunstnerisk er Ane ikke mindst inspireret af den bornholmske papirklipper Jens Jacob Sabber.

Se mere om Ane Cecilie Mogensens arbejde: anemogensen.dk | insta @sjinjara |facebook.com/sjinjara.

Udstillingen er blevet til efter aftale med PostNord.

Reservér Klippeøens trolde
GennemseGennemse
  • Bog

Klappesnapsen, haveeliksiren og den sorte hankat