Hjertesorg? Hjertesorg?

Gemmer du stadig på netop den ting, som ikke vil lade dig glemme bruddet?

VI HJÆLPER HJERTESKÆRENDE UDSTILLING I RUNDETÅRN: Er dit hjerte gået i tusind stykker og gemmer du stadig på netop den ting, som ikke vil lade dig glemme bruddet? Her er endelig din chance for at give den et perfekt nyt hjem og blive en del af en global følelsesmæssig historie.

Donér din genstand til udstilling i Rundetårn. Indlevering på Rønne Bibliotek. Læs mere.

Litteraturfestival nær dig! Litteraturfestival nær dig!

Jakob Hansens Litteraturfestival nærmer sig! 21.–23. september træder festivalen i karakter med oplæsninger af inviterede forfattere og lokale skrivetalenter. 

Jakob Hansens Litteraturfestival nærmer sig! 21.–23. september træder festivalen i karakter med oplæsninger af inviterede forfattere og lokale skrivetalenter.

Festivalens katalog med nyskrevne tekster er klart. Du finder det på et bibliotek nær dig. Se også programmet.

For dig mellem 8 og 12 år! For dig mellem 8 og 12 år!

Biblo: Lær noget, leg og mød andre børn!

Lær noget, leg og mød andre børn! Tjek Biblo ud.

Selvbetjente biblioteker Selvbetjente biblioteker

 Selvbetjeningsbiblioteker

På alle øens biblioteker kan du bruge biblioteket uden for den betjente åbningstid, kl. 7-22.
Læs mere.

Åbningstider Åbningstider

I DAG (ALLE DAGE

Selvbetjente biblioteker
Er du 15 år eller ældre kan du få adgang med dit lånerkort alle dage kl. 7-22.

Bornholms Ø-arkiv

Dansk Dansk English English
Folkebibliotekerne på Bornholm Folkebibliotekerne på Bornholm

We have launched a new search site that we are currently setting up, and you are welcome to try out the new features.

You must create an User ID in order to fully use the system: Click Create new User in the login box, and follow the instructions. Please note that you must be a registered patron to create an User ID.

When you are logged in, you will be able to view your current loans, reservations and charges under My pages. You can now also write reviews and rate the titles, and you can add tags to the titles which all users will be able to view and search.

We hope that you will appreciate the new features.

Nyheder

eReolen for børn: Børn får lettere adgang til bibliotekernes e-bøger og lydbøgerNu bliver det lettere for børn og unge at finde god fritidslæsning. 1. september lancerer eReolen et målrettet initiativ, der gør det nemmere for de 7-14 årige selv at finde og vælge de bøger, de gerne vil læse.
Den nye side hedder eReolen Go og indeholder alle børnematerialer fra eReolen. Klik og læs mere.

Danske debutanter 2015-16: Klik og reservérTrænger du til nyt input: Årets debutanter skriver med inderlighed, nærvær og politisk indignation om hverdagen og samfundet i et miks af form og genrer. Det er nye, stærke stemmer der vil frem.

Klik på overskriften og reservér - eller se vores lille udstilling i voksenbiblioteket i Rønne.

TEATER for de 2-6-årige: Svøbsk. 17. oktober på Rønne BibliotekSvøbsk er navnet på en dans, hvor man snurrer rundt og rundt - svøbt i en tæt omfavnelse, indtil man bliver helt ... Nåja ... svøbsk! Publikum bliver hvirvlet igennem en koncert med musik, historier, dans, sange og rytmer. 

Billetter fra d. 26. september i Børnebiblioteket i Rønne. For de 2-6-årige og deres voksne. Klik og læs mere.

’Bogpusherne’ Kåre V. Poulsen og Jannik Lunn er tilbage d. 9. oktober, hvor de giver en intensiv introduktion til bogsæsonen 2016. ’Bogpusherne’ Kåre V. Poulsen og Jannik Lunn er tilbage søndag d. 9. oktober kl. 13 med en intensiv introduktion til bogsæsonen 2016. Forvent en meget personlig gennemgang!

Klik på overskriften og læs hvordan du får billet.

Lørdag d. 22. oktober glæder vi os til at præsentere en poetisk forestilling for børn på 3-7 år: JUHU det er regnvejr!Lørdag d. 22. oktober glæder vi os til at præsentere en poetisk forestilling for børn på 3-7 år: 'JUHU det er regnvejr!'

En forestilling uden ord for alle der vil overraskes over dagligdagens uventede magi. En poetisk komikboble om hverdagen, hvor ikke engang fantasien sætter grænser. Billetter fra 7. oktober i børnebiblioteket.

Anmeld film på biblo.dk og vær med i konkurrencen om biografbilletter og filmpræmier!Nu skal vi se film! Hele september måned kan du vinde flotte film-præmier. Du skal bare se nogle film og anmelde dem på Biblo.

Du kan vinde dvd'er og biografbilletter,. klik på overskriften og læs mere.

TAG EN BOGBID: Du vil gerne læse. Bogbidder vil gerne inspirere. Kig indenfor hos det nye Bogbidder.dkBogbidder er et tilbud fra biblioteket om ugentlig læseinspiration, hvor du kan læse første kapitel af udvalgte bøger. Hver fredag udsendes der også et nyhedsbrev, hvor du får første kapitel af tre aktuelle bøger direkte i din mailboks.

Tjek den nye relancerede hjemmeside.

Lektieronline - gratis lektiehjælp mellem kl. 16-19Ikke alle børn og unge har hjælp ved hånden, når de skal lave små og store opgaver til skolen. Derfor er vi glade i samarbejde med Statsbiblioteket at kunne tilbyde lektiehjælp i de sene eftermiddagstimer og tidlige aftentimer på websiten Lektier Online. Der er hjælp at hente for både elever i grundskolen og på ungdomsuddannelserne. Klik og læs mer.

Bornholms RegionskommuneBornholms Folkebiblioteker  •  Pingels Allé 1  •  3700 Rønne  •  Tlf. 5692 1800  
E-mail: roennebibliotek@brk.dk •  EAN 5798009954343  •  CVR 26696348

Hjælp til brugernavn Hjælp til brugernavn

Få hjælp til brugernavn og login. Med et brugernavn kan du også bruge 'Huskelisten'.

Folkeuniversitetet Folkeuniversitetet

VITAMINER TIL HJERNEN? Snart bliver det tidligt mørkt og roen sænker sig over øen. Det er i hvertfald hvad turisterne tror. Men vi ved bedre, for nu går en mængde spændende aktiviteter i gang i foreninger, klubhuse og på biblioteker øen rundt. Fx. Folkeuniversitet - se det nye program med input til op i mod 40 spændende vinteraftener:

Se det nye program: 2016-17 program!

Følg med! Følg med!

Se det nye nummer! 

Nyheder fra Folkebibliotekerne på Bornholm: Tegn abonnement!

Tilmeld dig!

Harry P Harry P

Nu kan du reservere spritnye Harry Potter and the Cursed Child

Nu kan du reservere spritnye Harry Potter and the Cursed Child. Bogen er endnu ikke oversat til dansk, men hvad gør det? Du læser den bare på engelsk.

Bogen er endnu ikke oversat til dansk endnu, men hvad gør det!? Du læser den bare på engelsk.

Facebook: Bliv ven med Bornholms Biblioteker! Bliv ven med Bornholms Folkebiblioteker!

Læs globalt Læs globalt

Udenlandske ebøger og netlydbøger på eReolen. Læs mere.

eReolen - du finder også udenlands litteratur på eReolen