Hjælp os!

Hjælp os med at gøre biblioteket bedre - deltag i en kort undersøgelse, og fortæl os, hvordan du bruger biblioteket i dag

Klik her og deltag!

Vi gennemfører undersøgelsen i uge 20-23 sammen danske folkebiblioteker og Slots- og Kulturstyrelsen.

Følg med!

Se det nye nummer! 

Nyheder fra Folkebibliotekerne på Bornholm: Tegn abonnement!

Tilmeld dig!

En drengedrøm

Historien om Dizzy Mizz Lizzy som som blev soundtrack for en generation.

 Historien om Dizzy Mizz Lizzy som blev soundtrack for en hel generation.

Reservér bogen i biblioteket.

Læsernes Bogpris 2016

Carsten Jensen har fået prisen for sin bog Den første sten, som du kan reservere i biblioteket.

Carsten Jensen får Læsernes Bogpris 2016 for sin bog 'Den første sten'

Højaktuel roman om hvad krig gør ved mennesker, der lever tæt sammen i konstant livsfare. Læs mere på Literatursiden.

Folkeuniversitetet
Åbningstider

I DAG (ALLE DAGE

Selvbetjente biblioteker
Er du 15 år eller ældre kan du få adgang med dit lånerkort alle dage kl. 7-22.

Bornholms Ø-arkiv

Folkebibliotekerne på Bornholm

We have launched a new search site that we are currently setting up, and you are welcome to try out the new features.

You must create an User ID in order to fully use the system: Click Create new User in the login box, and follow the instructions. Please note that you must be a registered patron to create an User ID.

When you are logged in, you will be able to view your current loans, reservations and charges under My pages. You can now also write reviews and rate the titles, and you can add tags to the titles which all users will be able to view and search.

We hope that you will appreciate the new features.

Nyheder

Bibliotek.dk: Få artikler digitalt med e-mailVi giver nu alle bibliotekets brugere mulighed for nem og hurtig vej til digitaliserede artikler fra trykte danske tidsskrifter. 

Du skal blot være oprettet som bruger på bibliotek.dk og være logget på, så får du mulighed for at få tilsendt artikler med e-mail. Læs mere, klik på overskriften.

Cafekoncert på Rønne Bibliotek med ORAKLET, 28 maj kl. 11-12. Kig forbi og oplev forårets sidste cafékoncert med bandet Oraklet, som spiller i forhallen på Rønne Bibliotek d. 28. maj kl. 11-12. Bandet spiller bidende, nordiske rytmer og krydrer med flerstemmig sang.

Arrangeret i samarbejde med Foreningen Spillestedet.

UDSTILLING: Kvinder der turde – og gjorde en forskel, Rønne Bibliotek 10. maj -27. maj, 2016I perioden 10.–29. maj kan du opleve udstillingen 'Kvinder der turde – og gjorde en forskel', hvor vi sætter fokus på en række markante, danske kvinder. I forbindelse med den konferencen ’Women Deliver’ fejrer landets folkebiblioteker og DR kvinder med arrangementer og udstillinger. Mød 25 bemærkelsesværdige, danske kvinder på Rønne Bibliotek.

LÆSEKLUB PÅ VEJ: For de 10-13-årigeKender du én som er vild med at læse? Så laver vi en ny læseklub, som mødes første gang d. 15. juni. Vi læser sikkert om vampyrer, varulve, trolde, feer og magiske verdener... 

Du behøver ikke være en hurtig læser for at være med, bare du er glad for at læse og har lyst til at hygge med ligesindede. Klik og læs mere.

Lektieronline - gratis lektiehjælp mellem kl. 16-19Ikke alle børn og unge har hjælp ved hånden, når de skal lave små og store opgaver til skolen. Derfor er vi glade i samarbejde med Statsbiblioteket at kunne tilbyde lektiehjælp i de sene eftermiddagstimer og tidlige aftentimer på websiten Lektier Online. Der er hjælp at hente for både elever i grundskolen og på ungdomsuddannelserne. Klik og læs mer.

Women Deliver: Forfatterweb følger op på konferencens tema og sætter fokus på kvinders forhold, rettigheder og økonomiske muligheder som det er skildret i skønlitteraturen. Forfatterweb følger op på Women Deliver-konferencens tema og sætter fokus på kvinders forhold, rettigheder og økonomiske muligheder som det er skildret i skønlitteraturen. Fra Brøgger til Jensen og Wassmo - og mange flere. I uge 19-20 indgår bibliotekerne i et nationalt samarbejde med DR, Filminstituttet og mange flere som alle sætter spot på temaet Kvinde.

Forfatterskole for børn i uge 26 med Kirsten Sonne HarildANSØGNINGSFRIST 12. MAJ: Kom på sommerforfatterskole med alle dine vildeste, sjoveste, mørkeste fantasier om din ø og skab din egen historie. 5 dage, hvor du lytter, skriver og lærer sammen med andre på din alder. For de 10-14 årige. Vi er heldige at have fået Kirsten Sonne Harild som underviser. Læs mere, klik på overskriften!

DIGITALE FODSPOR: Du bestemmer selv!

Du bruger nettet og mobilen både i skolen og i din fritid. Men er du opmærksom på de 'fodspor' du sætter? 

I et nyt, ret fedt webmagasin kan du - og dine voksne - få en masse at vide om hvordan du selv bestemmer på nettet. Klik på overskriften og læs mere.

Hjælp til brugernavn

Få hjælp til brugernavn og login. Med et brugernavn kan du også bruge 'Huskelisten'.

Min geniale veninde

Venter du på bind 4? - eller er vi så heldige at kunne anbefale Napoli-romanerne til dig?

Så har vi hele serien - Min geniale veninde 1-4

Om to veninders komplicerede venskab i Napoli i 1950'erne og årene frem.

Facebook: Bliv ven med Bornholms Biblioteker! Bliv ven med Bornholms Folkebiblioteker!

Læs globalt

Udenlandske ebøger og netlydbøger på eReolen. Læs mere.

eReolen - du finder også udenlands litteratur på eReolen

Selvbetjente biblioteker

 Selvbetjeningsbiblioteker

På alle øens biblioteker kan du bruge biblioteket uden for den betjente åbningstid, kl. 7-22.
Læs mere.

Bornholms RegionskommuneBornholms Folkebiblioteker  •  Pingels Allé 1  •  3700 Rønne  •  Tlf. 5692 1800  
E-mail: roennebibliotek@brk.dk •  EAN 5798009954343  •  CVR 26696348