Aakirkeby: Flyttebilen kører

Aakirkeby Bibliotek flytter til nye lokaler på Hans Rømer Skolen - vi åbner igen d. 16. marts. 

Aakirkeby Bibliotek flytter

For mange fastelavnsboller?

Lån eller reservér en eller flere af vores mange nye titler med tips til sund kost og den slags! 

For mange fastelavnsboller: Lån eller reservér en eller flere af vores mange nye titler med tips til sund kost og den slags ...

Designeren bag

Apples suveræne design. Læs om designeren Jony Ive.

Manden bag Apples suveræne design. Ny bog om designeren Jony Ive. Lån bogen i biblioteket

Lån den i biblioteket.

Facebook: Bliv ven med Bornholms Biblioteker! Bliv ven med Bornholms Folkebiblioteker!

Åbningstider

I DAG (ALLE DAGE


Selvbetjente biblioteker
Er du 15 år eller ældre kan du få adgang med dit lånerkort alle dage kl. 7-22.


Bornholms Ø-arkiv

Selvbetjente biblioteker
Er du 15 år eller ældre kan du få adgang med dit lånerkort alle dage kl. 7-22.

Folkebibliotekerne på Bornholm

We have launched a new search site that we are currently setting up, and you are welcome to try out the new features.

You must create an User ID in order to fully use the system: Click Create new User in the login box, and follow the instructions. Please note that you must be a registered patron to create an User ID.

When you are logged in, you will be able to view your current loans, reservations and charges under My pages. You can now also write reviews and rate the titles, and you can add tags to the titles which all users will be able to view and search.

We hope that you will appreciate the new features.

International Fortælledag 2015 med historiefortæller STEINER (Michael Steinmetz) For børn 5 – 9 år Rønne Bibliotek fredag d. 20. marts kl. 10-11Bornholms Folkebiblioteker fejrer International Fortælledag på Rønne Bibliotek d. 20. marts - årets tema er 'Ønsker'. Vi skal denne gang høre fortællinger om magi, konger og lange næser..... rigtig lange næser.

Det er Steiner, som fortæller, og der er gratis billetter, først til mølle! Læs mere om arrangementet, klik på overskriften.

Vi kender historierne på forhånd og ved, at der er tre sønner, og det er den yngste, der får prinsessen ...... Og dog, måske ikke helt lykkeligt... Der er smæk for skillingen, når gamle, kendte folkeeventyr tages under 'kærlig' behandling af Peter Søvad.Vi kender historierne på forhånd og ved, at der er tre sønner, og det er den yngste, der får prinsessen ... Der er smæk for skillingen, når gamle, kendte folkeeventyr tages under 'kærlig' behandling af Peter Søvad. - Gratis billetter til sjov fortælletime for de 5-9-årige, både i Allinge, Rønne og Nexø. Se mere om tidspunkter, klik på overskriften.

Folkeuniversitetet Bornholm: Aktuelt foredrag

Onsdag: Militærhistoriker, cand.mag. Martin Cleemann Rasmussen ser på Bornholms strategiske placering gennem tyske militære briller for at kunne forstå hvorfor øen var så vigtig for tyskerne under hele krigen.

4. marts kl. 19 i salen på Rønne Bibliotek. Billetter ved indgangen à 100,- kr. Læs mere, klik på overskriften.

Rønne Bibliotek: Mariehønene Evigglad - koncert mm :-)Store mødte små og lavede en fest ud Halfdans Rasmussen mest kendte og elskede sange, da vi fejrede 100-året for hans fødsel d. 29. januar.

De 'store' var unge mennesker fra 10. klasseskolens musiklinje.

Klik på overskriften og se fotos og video :-)

Rønne Bibliotek/29. januar: Vi fejrer 100 året for Halfdan Rasmussens fødselUDSOLGT: 29. januar ville Halfdan være fyldt 100 år. Kom og hør musik og oplæsning i et udpluk af Halfdans kendte og elskede historier, rim og tekster for børn. Elever fra 10. klasseskolens Musiklinje synger og spiller sammen med os. Og naturligvis skal I også selv synge med. 29. januar kl. 10-11 i Rønne. For de 3-6-årige. Bestil gratis billet i børnebiblioteket. 

LÆS & LYT: Ereolen - nu også med netlydbøgereReolens nye hjemmeside og nye app er i luften. Det betyder mange nyheder - ikke mindst mange flere bøger! Op mod 9.000 e-bøger og 6.300 lydbøger. De store forlag er igen med og med dem altså flere titler, men du vil af og til også møde reservationskø på nye bøger.
Læs mere, klik på overskriften.

KLUB: Har du lyst til at have det sjovt med andre børn? Ungdommens Røde Kors tilbyder nu en hyggelig klub for de 8-12-årge på mandage kl. 16-18.Har du lyst til at have det sjovt med andre børn? Ungdommens Røde Kors tilbyder nu en hyggelig klub for de 8-12-årge på mandage kl. 16-18.

Vi spiller brætspil og Wii, læser historier og har det hyggeligt sammen. Er vejret til det, er vi også udenfor en gang i mellem.

LEKTIECAFÉ: Hjælp til lektierne? På torsdage kl. 16-18 tilbyder Ungdommens Røde Kors nu igen lektiecafé. På torsdage kl. 16-18 tilbyder Ungdommens Røde Kors nu igen lektiecafé.

Vi hjælper både med lektier generelt - og evt. også hvis du kunne tænke dig at træne dit danske.

Vi glæder os til at se dig!

Hjælp til brugernavn

Få hjælp til brugernavn og login. Med et brugernavn kan du også bruge 'Huskelisten'.

Steppeulven

Kom tættere på Eik Skalø, find hans ord og musik i biblioteket.

Premiere i Rønne i dag - kom tættere på Eik Skalø, find hans ord og musik i biblioteket.

Følg med!

Tilmeld dig bibliotekets nyhedsbrev!

Nyheder fra Folkebibliotekerne på Bornholm: Tegn abonnement!

Se det seneste nummer.

eReolen

eReolen: Ny teknik

eReolen og Netlydbog er lagt sammen i en ny brugerflade. Læs mere.

Bornholms RegionskommuneBornholms Folkebiblioteker  •  Pingels Allé 1  •  3700 Rønne  •  Tlf. 5692 1800  
E-mail: roennebibliotek@brk.dk •  EAN 5798009954343  •  CVR 26696348