Dansk Dansk English English
Børnehaver

Alle kommunale dagpasningstilbud i Bornholms Regionskommune har mulighed for at få bragt en bogkasse med børnebøger til døren

  • Bogkassen indeholder ca. 25 billedbøger og oplæsningsbøger, som biblioteket har udvalgt til jer
  • Biblioteket sørger for transporten 
  • Når I får bogkassen leveret henter vi den forrige kasse samtidig. Dette er vigtigt for os, ellers kommer vi til at mangle bogkasser ved næste udsending
  • I får datoer for levering af bogkasse, når I tilmelder jer ordningen

 

 Spørgsmål: Bonrholms Biblioteker, tlf. 5692 1800 eller e-mail

Tilbud til børnehaver
 

Kom på besøg i biblioteket

Mange børnehaver har fast rutine med besøg i biblioteket én eller flere gange om måneden. Ud over at kigge i bøger, er der gode muligheder for at spille spil, tegne og spille små computerspil.

Før og efter besøg i biblioteket er det altid en god idé at snakke med børnene om, hvordan man gebærder sig. Man må gerne snakke og grine — men af hensyn til  andre der besøger biblioteket, har vi en regel om, at man ikke må løbe omkring, så fangeleg og råb er noget man gør udendørs på legepladsen :-)

Frokosttid: Vi har et lille cafeteriaområde, hvor I kan spise eller holde drikkepause.

Arrangementer på biblioteket

Bornholms Biblioteker har løbende arrangementer og teater for børn. Hold øje med vores hjemmeside og vores arrangementsfolder for børn, som I kan få i bibliotekerne. Spørgsmål: Lea Wolffbrandt, tlf. 5698 1829

Det er også muligt at låne et mødelokale, hvis I fx vil se en film med børnene.
Kontakt: Randi Munch, tlf. 5692 1800 eller e-mail.

Børn og Facebook - under 13 år og facebook. Input til forældre!

Man skal være 13 år for at kunne oprette en profil på Facebook, men i Danmark er der mange børn under 13 år, der bruger Facebook alligevel.

Klik på overskriften og få tip til hvordan du som forælder håndterer dette og klæ'r dit barn godt på til at færdes Facebook.

Hjælp til lektierne!

Vi kan hjælpe dig godt i gang med store og små opgaver til skolen. Få hjælp til at søge litteratur hos personalet - eller læs selv mere om de mange gode gratis resurser på nettet.

filmstriben.dk

Netlydbog.dk

Verdens-dyr.dk

Bornholms RegionskommuneBornholms Folkebiblioteker  •  Pingels Allé 1  •  3700 Rønne  •  Tlf. 5692 1800  
E-mail: roennebibliotek@brk.dk •  EAN 5798009954343  •  CVR 26696348