Nettet & dig Nettet & dig
Åbningstider Åbningstider

I DAG (ALLE DAGE)  

Selvbetjente biblioteker
Er du 15 år eller ældre kan du få adgang med dit lånerkort alle dage kl. 7-22.

Bornholms Ø-arkiv

Dansk Dansk English English
Borger.dk

Borger.dk er din indgang til det offentlige. På borger.dk finder du information og selvbetjening fra kommuner, regioner og stat.

Borger.dk er den digitale genvej til det offentlige Danmark, så du kun behøver at søge ét sted efter information om alt fra barsel til pension. På borger.dk kan du også benytte dig af digital selvbetjening og for eksempel melde flytning, skrive dit barn op til børnehave eller skifte læge.

borger.dk

 

ADGANG: borger.dk

På Bornholms Folkebiblioteker kan du låne en computer, hvis du ikke har mulighed for at logge på borger.dk hjemmefra. Husk at tage dit NEM ID med! Spørg personalet hvis du har brug for hjælp.

 

Undervisning i borger.dk mm.

Bornholms Folkebiblioteker tilbyder ind i mellem undervisning i borger.dk og andre netbaserede tilbud fra det offentlige. Hold øje med opslag i bibliotekerne og her på hjemmesiden.


Spørgsmål:
Bibliotekar Monica Severin, e-mail

Nyheder

TURTEORI: Du kan øve færdselsteori på nettet via portalen turteori.dk. Og du kan være sikker på, at det altid er de officielle prøver og tests du finder.Du kan øve færdselsteori på nettet via portalen turteori.dk. Og du kan være sikker på, at det altid er de officielle prøver og tests du finder.

Læs mere, klik på overskriften.

LÆS & LYT: Ereolen - nu også med netlydbøgereReolens nye hjemmeside og nye app er i luften. Det betyder mange nyheder - ikke mindst mange flere bøger! Op mod 9.000 e-bøger og 6.300 lydbøger. De store forlag er igen med og med dem altså flere titler, men du vil af og til også møde reservationskø på nye bøger.
Læs mere, klik på overskriften.

NY E-RESURSE: ZinioVi giver nu adgang til ca. 190 internationale magasiner via systemet Zinio. Både populære 'bladretidsskrifter' og mere hardcore fagtidsskrifter som The Economist, National Geographic, Cosmopolitan, Country Living, Backpacker og Rolling Stone.
Anvendelig på pc, mac og diverse tablets. Læs mere, klik på overskriften. 

Børn og Facebook - under 13 år og facebook. Input til forældre!

Man skal være 13 år for at kunne oprette en profil på Facebook, men i Danmark er der mange børn under 13 år, der bruger Facebook alligevel.

Klik på overskriften og få tip til hvordan du som forælder håndterer dette og klæ'r dit barn godt på til at færdes Facebook.

Brugernavn og login Brugernavn og login

Få hjælp til brugernavn og login. Med et brugernavn kan du også bruge 'Huskelisten'.

Bornholms RegionskommuneBornholms Folkebiblioteker  •  Pingels Allé 1  •  3700 Rønne  •  Tlf. 5692 1800  
E-mail: roennebibliotek@brk.dk •  EAN 5798009954343  •  CVR 26696348