Åbningstider Åbningstider

I DAG (ALLE DAGE)  

Selvbetjente biblioteker
Er du 15 år eller ældre kan du få adgang med dit lånerkort alle dage kl. 7-22.

Bornholms Ø-arkiv

Dansk Dansk English English
Nyt suttetræ på Rønne Bibliotek Nyt suttetræ på Rønne Bibliotek

Børnehuset Søstjernen og dagplejegrupper fra Rønne var med til at indvie det nye flotte suttetræ på Rønne Bibliotek d. 27. juni. Smedelærling Michael Grønnegaard fra Campus Bornholm havde sammen med biblioteket fået idéen til træet og udført smedearbejdet.

(Foto: Gunhild Vilhelmsen og Marie Wildt)

Se TV2s indslag fra Campus Bornholm og interview med Michael Grønnegaard og fra indvielsen.

Hvordan er det at være sælger på Børneloppemarkedet? Hvordan er det at være sælger på Børneloppemarkedet?

Så du TV2Bornholms indslag i 'Mellem os', hvor Helene fortalte om hvordan det er at være sælger på Børneloppemarkedet? Gense det her.

Så du TV2Bornholms indslag i 'Mellem os d. 29. januar', hvor Helene fortalte om hvordan det er at være sælger på Børneloppemarkedet? Gense det her.

RamaChancen på Rønne Bibliotek? RamaChancen på Rønne Bibliotek?

DR Ramasjangbussen var på Rønne Bibliotek d. 15. august for at optage RamaChancen. Der var ø-drama, da to bornholmer-hold dystede om at vinde den eftertragtede Ramachance-pokal. Mountainbikerne (Karoline og Karoline) og kajakpolo-spillerne (Birk og Askild) gav den max gas. Efter en hård dyst løb mountainbikerne af med pokalen. 

Ramasjangbussen var på Rønne Bibliotek d. 15. august 2012 for at optage RamaChancen. Der var ø-drama, da to bornholmer-hold dystede om at vinde den eftertragtede Ramachance-pokal. Mountainbikerne (Karoline og Karoline) og kajakpolo-spillerne (Birk og Askild) gav den max gas. Efter en hård dyst løb mountainbikerne af med pokalen. 

Bornholms RegionskommuneBornholms Folkebiblioteker  •  Pingels Allé 1  •  3700 Rønne  •  Tlf. 5692 1800  
E-mail: roennebibliotek@brk.dk •  EAN 5798009954343  •  CVR 26696348