Reminder på sms eller e-mail

Få en reminder på e-mail, sms eller app tre dage før du skal aflevere.

Hvis du oplyser din e-mailadresse eller dit mobilnummer, sender vi en påmindelse på e-mail eller sms tre dage før du skal aflevere materialer. Når du modtager påmindelsen, har du mulighed for at forny dit lån, hvis der ikke er andre, som står i kø til materialet. Det er gratis at modtage påmindelser.

Tip: Vi anbefaler dog, at du anvender vores app til at få påmindelser/reminders. Den er meget brugervenlig - læs mere eller hent den straks der, hvor du plejer at finde apps.

Du kan tilmelde dig påmindelser (servicemeddelelser) på 'Min Konto':

• Log ind på 'Min konto'
  • Klik på 'Brugerprofil'
  • Udfyld felterne med e-mailadresse og mobilnummer, hvis de er tomme
  • Sæt flueben i 'Modtag servicemeddelelser på sms' og/eller 'Modtag servicemeddeleser på e-mail'
  • Du kan også rette i felterne

Spørgsmål: Bornholms Folkebiblioteker, tlf. 5692 6800 eller e-mail