Forny lån

Du kan forny dine lån, hvis de ikke er reserveret af andre.

Tip: Hent vores nye app til din smartphone eller tablet, læs mere. Den er nem at bruge!

Har du behov for at låne dine materialer længere end den tilladte udlånsperiode, kan du forny dine lån.

• Ny procedure: Du kan først forny 5 dage før sidste afleveringsdato.
  • Du kan normalt forny et materiale 3 gange
  • Du kan forny din lån på hjemmesiden under Lånerstatus på 'Min konto'
  • Du kan også forny direkte hos personalet på biblioteket - og gerne på e-mail eller telefon 5692 1800.
  • Enkelte materialetyper, som fx '14 dages bøger' kan ikke fornyes

Er materialet reserveret til andre, kan du ikke forny dit lån. Fornyelse via hjemmesiden kan først ske 5 dage før lånetidens udløb.

Fornyelse på sms

Når du fornyer på sms: Du skal taste flg. BIBBORN FORNY ALLE.

Forny via hjemmesiden

Sådan gør du:

• Log ind (øverste højre hjørne) med dit cpr-nummer (eller lånerkortnummer) og din pinkode
  • Klik på 'Min konto' (øverste højre hjørne)
  • Klik på 'Lån' (øverst under 'Lånerstatus')

Du kan nu se en oversigt over, hvad du har lånt på biblioteket. Først vises lån, som har overskredet seneste afleveringsfrist, derefter følger resten af dine lån, sorteret efter afleveringsdato.

Forlænge ét materiale: Du skal markere tjekboksen ud for materialet og klikke på forny øverst på siden

Forny alle lån fra en bestemt dato: Markér tjekboksen ud for datoen og klikke på forny valgte øverst på siden

Når fornyelsen er gennemført, vises en bekræftelse øverst på siden og datoen er ændret ud for materialet.

Fjernlån / Lån fra øvrige danske biblioteker

Kontakt personalet hvis du vil forny lån fra andre biblioteker (fjernlån), som du har lånt gennem Bornholms Folkebiblioteker. Hvis der er kø på det aktuelle materiale, kan vi desværre ikke forny for dig - du må bestille på en frisk med den ventetid det desværre giver.