Min konto - sådan virker den

Når du bliver oprettet som bruger på Bornholms Folkebiblioteker, får du din egen konto, 'Min konto', på hjemmesiden.

Sådan finder du 'Min konto'

• Klik på 'Login' (øverste højre hjørne)
  • Indtast dit cpr-nummer (eller lånerkortnummer) og 4-cifret pinkode i felterne og klik på 'Login'
  • Du får nu vist menuen 'Min Konto' (øverst til højre)
  • Klik på 'Min konto'

På 'Min konto' > 'Brugerprofil' kan du ændre dit mobilnummer, pinkode, vælge fast afhentningssted, tilmelde dig sms eller e-mail fra biblioteket - og sætte dine reservationer på pause (ferie).

• Klik på 'Redigér brugerprofil' i venstremenuen
  • ÆNDRE PINKODE: Indtast 4 friske tal
  • Indtast din nye pinkode i begge felter
  • GLEMT PINKODE: Hvis du ikke kan huske den gamle kode, så er du nødt til at kontakte personalet i et af de fysiske biblioteker

Bemærk at du også kan adminstrere din lån og modtage besked om reservationer, aflevering mm. på vores app. Læs mere om app'en

Spørgsmål: Bornholms Folkebiblioteker, tlf. 5692 6800 eller e-mail.