Udstillingsfaciliteter

Alle har mulighed for at udstille på Bornholms Folkebiblioteker. Det er altid en god idé at være i god tid, hvis du er interesseret i at udstille.

Vil du udstille hos os?

RØNNE

Rønne Biblioteks voksenafdeling rummer et udstillingsareal som er beregnet til kulturel og folkeoplysende udstillingsvirksomhed. Her har enhver mulighed for at bestille plads til at udstille i en periode af min. 2 uger.

Vores primære udstillingsvæg har flg. mål: 8 x 2,4 m. Vi har ophæng - indramning skal du selv sørge for.

Glasmontrer: Hvis du arbejder med mindre ting, fx. skulptur, træ, håndværk, håndarbejde mm, så er det også en mulighed at udstille i vores glasmontrer. Vi har 2 store og en lille.

Mobile opslagstavler: Biblioteket råder over et antal flytbare udstillingstavler. 

Børneafdelingen: Vi har et udstillingsareal på ca. 6 x 2.4  m. med gode ophæng. Vi finder dog også ofte kreative løsninger på anderledes placeringer i rummet. 

Hvordan?
For at udstille på biblioteket skal man bestille plads i god tid i forvejen.  Udstilleren skal selv montere og nedtage udstillingen, og personalets anvisninger vedr. placering skal følges.

Bestilling af udstillingsplads: E-mail eller tlf. 5692 6802

NEXØ

Nexø Bibliotek råder over et udstillingslokale på ca. 35 m2, der desuden benyttes som mødelokale uden for bibliotekets åbningstid.

Hvordan?
Kontakt Nexø Bibliotek i god tid i forvejen. Udstilleren skal selv montere og nedtage udstillingen, og personalets anvisninger vedr. placering skal følges.

Bestilling af udstillingsplads: E-mail eller tlf. 5692 6850 

 

ØVRIGE BIBLIOTEKER
På Bornholms øvrige biblioteker har du også mulighed for at bruge vores udstillingsplads. Ring og hør nærmere på tlf. 5692 6800.

 

NB! Bibliotekschefen kan efter en konkret vurdering afvise en udstilling - dette gælder alle biblioteker.