eReolen

eReolen

Adgang
Adgang hjemmefra
eReolen er en fælles portal for ebøger og netlydbøger

Nogle af ebøgerne, typisk de nyeste, vil man ikke kunne låne umiddelbart. De skal reserveres. Man vil få besked pr. email eller sms, når ebogen kan lånes.

NB! Særligt sidst på måneden kan du opleve, at du ikke kan låne flere bøger på eReolen, selv om du ikke har opbrugt 'din kvote'. Det skyldes, at biblioteket har et begrænset budget til bornholmernes brug af tilbuddet. Husk at 'blå titler' altid kan lånes - der er mange godbidder i blandt!

Hvem kan låne?

  • Du skal have folkeregisteradresse på Bornholm
  • Du skal være registreret som bruger på Bornholms Folkebiblioteker
  • Du skal bruge cpr/lånernummer og pinkode

 

Hvordan bruger du eReolen?

  • Hent appen eReolen i App Store eller Google Play
  • På andre mobile platforme streames ebøgerne via ereolen.dk, som er en såkaldt responsiv hjemmeside, der tilpasser sig forskellige skærmstørrelser.

 

Hvor meget kan du låne pr. måned?

Du kan låne: 5 e-bøger og/eller 5 netlydbøger

Du kan reservere 3 e-bøger og 3 netlydbøger (dvs. hvis der er 'kø' på titlerne).

Der er desuden et tilbud om 'Ekstra lån'. Disse udvalgte titler på eReolen.dk kan du låne, uden at de tæller med i din normale udlånskvote. Du kan vælge mellem ca. 1.600 forskellige titler, der altid kan lånes. Det giver dig og resten af din familie mulighed for at tage flere titler med på ferie. Du finder dem på eReolens hjemmeside fra et forsidebanner, der hedder ”Ekstra lån – titler du altid kan låne.”
 

Engelsksprogede bøger

eReolen Global indeholder over 4000 engelske e-bøger og netlydbøger og du kan låne 2 ad gangen.

Der er titler både til børn, unge og voksne. Fra Young Adult til gode romaner, herunder krimier, fantasy, horror, Science Fiction og masser af spændende faglitteratur. Til børn er indholdet primært henvendt til aldersgruppen 10-13, men der kan også findes bøger til de mindste. Til de større børn og unge er der masser af Young Adult-serier.

Den tilhørende app hedder 'Overdrive'. App'en findes både i App Store, Windows Store og Google Play.

NB! Teknik

NB! Det er ikke muligt at downloade netlydbøger til en mp3-afspiller eller ebogslæser.