Biblioteket på din mobil

05.07.18
Endelig er vi klar med vores nye biblioteksapp

Vi er glade for, at vi nu som de allerfleste andre danske folkebiblioteker kan tilbyde vores brugere at 'gå på biblioteket' i en brugervenlig app.

Med Biblioteks-app’en har du altid dit bibliotek lige ved hånden. Søg, reserver, bliv inspireret, login og se din lånerstatus. App’en har fleksible funktioner og er intuitiv i brug.

Søg på tværs af alt

Med app’en kan du søge på tværs af fysiske og digitale materialer, så finder du ikke bogen i fysisk form, kan det være, at du kan få den som film, e-bog eller lydbog. Med ét klik hopper du over i eReolen app’en - så bliver det ikke nemmere.

Få besked når dit materiale er parat til afhentning

Når dit reserverede materiale er klar til afhentning, får du en push-besked fra Biblioteket app’en. Hvis det ikke længere er aktuelt for dig at låne bogen, svarer du blot “fjern reservering” med ét klik. Så bliver det ikke nemmere!

Hent den i App store eller Google Play

Når du henter app’en i app store eller google play skal du vælge din kommune, og så er du igang. Login er det samme som du bruger via vores website. Søg blot på 'Biblioteket'.

Glemte du at aflevere?

No problem ! Biblioteket app’en sørger for, at minde dig om det, når dit materiale snart skal afleveres. Med beskeder fra Biblioteket app’en bliver du hele tiden holdt opdateret, hvis et materiale snart skal afleveres, og du får også besked, når et reserveret materiale ligger klar til afhentning på biblioteket. Så bliver det ikke nemmere :)

Bliv inspireret

Biblioteket App’en er spækket med inspiration og formidling. Du kan finde en masse hylder med inspiration som eksempelvis Danske debutanter fra eReolen, Store romaner, Poesi udgivet i 2017, Børnenes univers, For de 9-14 årige - sjove bøger og meget mere.

Få hjælp!

Spørg også gerne bibliotekets personale, hvis du vil have hjælp til at komme i gang med app'en.