3. A fra Paradisbakkeskolen var til tegne-klippedag med forfatteren Lotte Nybo
Nysgerrige børn
3. A fra Paradisbakkeskolen var til tegne-klippedag med forfatteren Lotte Nybo
Deltagende børn
3. A fra Paradisbakkeskolen var til tegne-klippedag med forfatteren Lotte Nybo
Entusiastiske børn

3.A fra Paradisbakkeskolen hyggede på Nexø Bibliotek

26.11.21
Workshop med forfatter og illustrator Lotte Nybo - forfatter til "Bertram og Buller - ballade ombord"

Lotte Nybo fortalte om det at være skrive og tegne, - hvordan hun tegnede humør på tvillingedrengene Bertram og Buller, - om kropssprogets sammenhæng med humør, og hvor svært det er at være sur når ’kroppen hopper’. 

Eleverne skulle også lave deres egen minifortælling ved hjælp af humørmasker, og vise hvordan humøret kan skifte i løbet af et øjeblik –  eksempelvis fra glad til overrasket, eller fra ked af det til at være virkelig glad. Der blev arbejdet med pap, saks og farver efter skabeloner og fantasi, og med god hjælp fra forfatter, bibliotekarer og lærere. 

Børnene havde på forhånd læst historien sammen med deres lærere – og kunne derfor stille en masse gode, relevante og sjove spørgsmål til forfatteren. Ikke mindst om der mon udkommer en Bertram og Buller nr.  2… (det arbejdes der vist på).

En super sjov og spændende formiddag med nysgerrige, deltagende og entusiastiske børn. Og naturligvis fik alle en autograf med hjem!
 

Reservér Bertram og Buller
Lotte Nybo: Bertram og Buller - ballade ombord GennemseGennemse
  • Bog

Bertram og Buller - ballade ombord

Af Lotte Nybo (2021)
Tvillingerne Bertram og Buller kører ved et uheld deres mors bil ombord på færgen til Bornholm. Det bliver en hæsblæs...
Læs mere