Ny serie for børn: Den magiske boghandel
Ny serie for børn: Den magiske boghandel

Tilly og bogvandrerne

06.04.21
Tilly og bogvandrerne er første bind i en ny serie der hedder "Den magiske boghandel"

Monica har læst det første bind om pigen Tilly, som har en helt særlig evne, som mange af os nok kunne drømme om at have, Tilly kan nemlig læse sig ind i bøgernes verden. 
Forestil dig at gå på eventyr sammen med Harry Potter og hans venner eller at tage en tur ind i Bdr. Grimms eventyr! Begge dele kunne godt gå hen og blive meget uhyggelige, så måske hellere en stille og rolig historie med Peter Plys i Hundredmeterskoven!

Tilly, eller Mathilda Page, bor hos sine bedsteforældre, der ejer en fin gammel boghandel i det nordlige London. Hun er forældreløs, da moren på mystisk vis forsvandt da hun var ganske lille og faren har hun slet ikke mødt. 

En dag hvor Tilly sidder og læser i boghanden, dukker der en pige op som på forunderlig vis minder Tilly om hovedpersonen i hendes yndlingsbog "Anne fra Grønnebakken". Dette bliver startskuddet til lidt af et eventyr, hvor Tilly sammen med sin ven Oscar, finder ud af at de kan bevæge sig ind og ud af bøgernes verden - en ikke helt ufarlig evne at have!

Bogen er meget velegnet som oplæsning fra ca. 7 år og selvlæsning fra 9-årsalderen.

Lån bogen her
GennemseGennemse
  • Bog

Den magiske boghandel - Tilly og bogvandrerne

Af Anna James (2020)
Spændende og eventyrlig fortælling om forældreløse Tilly, som opdager, at hun kan rejse ind i de bøger, hun læser. Fo...
Læs mere