Bamsehospitalet åbner på Rønne Bibliotek d. 15. juni!
Vi åbner for bamsekonsultationer hos bamselæger på Rønne Bibliotek lørdag d. 15. juni

Om dette arrangement

Tid
11:00 - 13:00
Pris
Gratis
Lokalitet
Rønne Bibliotek
Pingels Allé 1
3700 Rønne
Lokale
Forhallen ved Børnebiblioteket
Arrangører
Målgruppe

Bamsehopitalet

Har din bamse slået sig, ondt i maven eller trænger den blot til et sundhedstjek?

Vi åbner for bamsekonsultationer hos bamselæger på Rønne Bibliotek lørdag d. 15. juni kl. 11-13.

På Bamsehospitalet vil barn og bamse først møde bamsesygeplejersken, der hjælper med at få optaget bamsejournal og afklare sygehistorie. Hernæst går turen til bamserøntgenlægen, hvor bamsen røntgenfotograferes i bamserøntgenscannere, og vi finder brud og snoller i maven. Konsultationen afsluttes hos bamselægen, som i samarbejde med barnet iværksætter relevant bamsebehandling med f.eks. bandager, plastre, medicin, vaccinationer, kys og kram.

Målgruppe: For de yngste børn (og deres bamser)

Billetter: Gratis - tilmelding ikke nødvendig

Hvor: Forhallen ved børnebiblioteket

Baggrund

Bamsehospitalet, der er inspirationskilden for det populære børneprogram Bamselægen, er et projekt, der drives af frivillige sundhedsstuderende rundt om i Danmark. Gennem leg og læring arbejder vi for, at børn skal blive tryggere ved det danske sundhedsvæsen og samtidig få en forståelse for den syge og den raske krop. Siden 2002 har vi repræsenteret et sjovt og lærerigt hospitalsvæsen i børnehøjde, for hos os er børnene i kontrol og er dem, der siger til og fra.
 
Bamsehospitalet samarbejder bl.a. med Børneulykkesfonden og Danske hospitalsklovne og hører under studenterorganisationen IMCC.

Læs mere om Bamsehospitalet