Foredrag: Da mor blev væk
Foredrag: Da mor blev væk. De 2 kvinder bag den populære podcast ’Jegermor’ - cand.com. Laura Vilsgaard og pædagog og forfatter Julie Bruhn Højsgaard sætter fokus på, hvorfor det er svært at blive mor, og hvorfor det også er helt okay! 4.3.19

Om dette arrangement

Tid
14:00 - 16:00
Pris
50 kr.
Lokalitet
Rønne Bibliotek
Pingels Allé 1
3700 Rønne
Arrangører
Målgruppe
Køb billet(ter)

Da mor blev væk

Om kærlighed til baby, kærlighed til sig selv og om at blive væk og fundet igen som mor

De 2 kvinder bag den populære podcast ’Jegermor’ - cand.com. Laura Vilsgaard og pædagog og forfatter Julie Bruhn Højsgaard sætter fokus på, hvorfor det er svært at blive mor, og hvorfor det også er helt okay!

Julie og Laura gæster os til et poetisk og underholdende foredrag om hvordan det nogle gange er svært at blive mor. Med humor og alvor vil de fortælle om deres egne rejser ind i moderskabet, og hvordan ulykken og lykken boede lige ved siden af hinanden.

Foredraget lægger op til en debat om hvordan vi som mennesker bliver bedre til at acceptere det der er og hvorfor idéen om den perfekte mor ikke giver meget plads til at øve sig. Og vigtigst af alt: Hvad vi skal gøre ved det.

NB! Spædbørn og tumlinge er meget velkomne under foredraget og der vil være plads til både at amme, lege, trøste og skifte ble.

BILLETTER: I døren og hos LOF Bornholm.

Pris
50