FOR BØRN: BIBLO.DK - ØH, HVAD?! På Biblo kan børn mellem 7 og 14 dele deres interesse for bøger, film og meget andet!

Biblo.dk - øh, hvad?

23.05.18
11-årige Johannes fra Birkerød kalder sig selv 'Johannes Læseren' og han er superglad for fællesskabet på Biblo.dk - børnebibliotekernes websted.

Se den lille Youtube-video med Johannes og kammeraten Birk, som er ret vilde med Biblo. Og med biblioteket.

ADGANG: Biblo.dk

Bonusinfo: Alle, der har et Unilogin kan se, skrive, uploade og deltage i konkurrencer på Biblo. Biblo kan bruges både i skolen og i fritiden - med sikkerhed.