Malamander 1: Æggets forbandelse af Thomas Taylor
Malamander 1: Æggets forbandelse af Thomas Taylor

Monica anbefaler spændende serie

15.07.22
Monica har læst den første bog i en ny spændende serie der hedder ’Malamander’.

Herbert Lemon er hittegodsforvalter på Hotel Nautilus, der ligger i byen Undervig, en lidt mystisk by der ligger lige ud til havet.
En dag braser en pige ind ad Herberts kældervindue, skarpt forfulgt af Bådshagemanden, der har en krog siddende hvor den ene hånd skulle have siddet.

Det bliver starten på et spændende eventyr for de to børn. Pigen, Violet Parma, forsøger nemlig at finde ud af hvad der skete med hendes forældre, dengang de forsvandt for 12 år siden da hun var spæd, men hendes søgen efter sine forældre bliver viklet ind i mysteriet om en hemmelighed om det sagnomspundne havuhyre Malamanderen.

Herbie og Violet må lege detektiver alt imens de bliver jagtet af den uhyggelige Bådshagemand og én af byens andre beboere.

’Æggets forbandelse’ er den første hæsblæsende bog i serien ’Malamander’. Bog 2 i serien er også udkommet og hedder ’Gargantis’ skat’ og den kan vi ikke vente med at læse.

Find bøgerne her
GennemseGennemse
  • Bog

Æggets forbandelse

Af Thomas Taylor (2021)
Tag med til den mystiske og finurlige by Undervig, hvor indbyggerne hvisker om et frygtindgydende monster - den grumm...
Læs mere
GennemseGennemse
  • Bog

Gargantis' skat

Af Thomas Taylor (2021)
Hittegodsforvalter Herbie Lemon og hans veninde Violet er tilbage med endnu et eventyr fra den mystiske kystby Underv...
Læs mere