Forfatterstafetten: Glenn Bech
Glenn Bech (foto: Sara Galbiati)

Forfatterstafetten: Glenn Bech

17.02.23
"Vi skal gøre op med klassesamfundet"

"Den her bog mangler jeg derude. Og der er ikke nogen, der ville eller måske kunne have skrevet den her bog. Jeg har følt, det har været nødvendigt. Jeg har følt, det har været nødvendigt. Jeg har følt, vi mangler et perspektiv – og har manglet det i nogle år i samfundsdebatten. Nemlig spørgsmålet omkring klasse." 

Glenn Bechs nye bog og manifest "JEG ANERKENDER IKKE LÆNGERE JERES AUTORITET" går i kødet på privilegier, klassesamfundet og homofobi. Romanen er en knytnæve i maven på privilegerede middelklasse-danskere, og han håber manifestet bliver en øjenåbner, som beriger læseren med en forståelse af virkeligheden. 

Glenn Bech er efterårets fjerde gæst i Forfatterstafetten hos Forfatterwebs litteraturformidler, Sarah Corner-Walker Hvidberg. I interviewet fortæller Glenn Bech, hvorfor han mener, at klasseperspektivet skal have et større fokus, når vi taler om, hvilke kort man har på hånden. 

Materialer
GennemseGennemse
  • Bog

Farskibet : roman

Af Glenn Bech (f. 1991-04-08) (2023)
"Med dit selvmord slog du børnene vi lige havde været, ihjel". Erindringsroman om forfatterens opvækst i Ho...
Læs mere
GennemseGennemse
  • Ebog

Jeg anerkender ikke længere jeres autoritet : manifest

Af Glenn Bech (f. 1991-04-08) (2022)
Fremragende lyrisk kampskrift, der gør, raser og bider af det klassesamfund, der bestemt ikke er dødt, men hvis effek...
Læs mere