Reminder på sms eller e-mail

Få en reminder på e-mail eller sms tre dage før du skal aflevere.

Hvis du oplyser din e-mailadresse eller dit mobilnummer, sender vi en påmindelse på e-mail eller sms tre dage før du skal aflevere materialer. Når du modtager påmindelsen, har du mulighed for at forny dit lån, hvis der ikke er andre, som står i kø til materialet. Det er gratis at modtage påmindelser.

Du kan tilmelde dig påmindelser (servicemeddelelser) på 'Min Konto':

• Log ind på 'Min konto'
  • Klik på 'Rediger brugerprofil'
  • Udfyld felterne med e-mailadresse og mobilnummer, hvis de er tomme
  • Sæt flueben i 'Modtag servicemeddelelser på sms' og/eller 'Modtag servicemeddeleser på e-mail'.

Spørgsmål: Bornholms Folkebiblioteker, tlf. 5692 1800 eller e-mail