Betale gebyrer

Det er gratis at låne - men hvis du kommer for sent gælder flg. regler!

Se evt. også vores gebyrregler.

Betaling online med VISA/Dankort
Når du betaler gebyrer og erstatninger online, kan der gå et par dage, før gebyret/regningen er forsvundet fra din lånerstatus, da biblioteket manuelt skal slette det skyldige beløb fra din lånerstatus.

Sådan gør du:

• Log ind ind med dit cpr-nummer og din pinkode
  • Klik på 'Min konto'
  • Klik på 'Mellemværende'
  • Nu ser du en gul bjælke, hvis du skylder bibliotekerne penge.
  • Klik på 'Betal online'
  • Marker det/de beløb, du vil betale
  • Følg vejledningen på skærmen.
  • Vi benytter det sikkerhedsgodkendte betalingssystem DIBS Payment Services og modtager kun Visa/Dankort.

Spørgsmål: Tlf. 5692 1800 eller e-mail