Harpen af Audhild A. Solberg
Harpen af Audhild A. Solberg

Blodigt gys

03.03.21
Bibliotekets Monica har læst den blodige gyserbog 'Harpen' af Audhild A. Solberg

"Da jeg var teenager kunne jeg slet ikke få nok af bloddryppende gyserbøger. I dag læser jeg også meget andet, men jeg kan stadig godt lide et godt gys".

Monica vil derfor gerne anbefale en ny bog der hedder 'Harpen'. Den foregår i Norges dybe, mørke skove, hvor der findes en historie om et overnaturligt væsen kaldet Harpen. Navnet har den fået, fordi det lyder som en harpe der spiller, når den slikker sig om de lange tænder!

Agnes er på ferie hos sin fætter Simon, da en jæger bliver hårdt såret af noget man tror er et dyr. Kort efter finder Agnes, Simon og hans bedste ven Benjamin en anden jæger der ligger død i skoven, tydeligvis også spist af et eller andet dyr.
Man mener at der er en syg los på spil, men Agnes og Simons bedstefar har en anden teori - han mener at det er Harpen der er på jagt.

Da Simon forsvinder haster det pludselig med at finde ud af, hvem der er skyld i de blodige overfald.

Der er dømt spænding for alle pengene i denne bog, og du skal ikke være sart, for den er temmelig blodig. Bogen er for dig der er fyldt 12 år og opefter.

Bogen kan du selvfølgelig låne på biblioteket.

Reserver bogen her
GennemseGennemse
  • Bog

Harpen

Af A. Audhild Solberg (2020)
En kedelig efterårsferie hos tante og onkel på gården i Elverdal. Agnes er ikke begejstret, men et uhyggeligt fund i ...
Læs mere