Vilma Vildbasse og sumpuhyret
Vilma Vildbasse og sumpuhyret
Vilma Vildbasse og drageægget
Vilma Vildbasse og drageægget

Fantasifuld højtlæsningsbog

26.04.21
Fin og fantasifuld højtlæsningsbog om hverdagens små eventyr.

Monica har læst den første bog i en ny serie om pigen Vilma og hendes lille hund Snif.

Vilma er flyttet til et nyt hus i en ny by med sine forældre og deres hund. Men det kan godt føles ensomt, når man er flyttet fra sine gamle venner. 

Bag Vilmas hus ligger en gammel tilgroet have der er blevet til lidt af et vildnis, og hvor der kommer uhyggelige lyde fra om natten. Vilma pakker en rygsæk og sammen med Snif vil hun gå på opdagelse derinde. Det bliver starten på lidt af et eventyr, for der sker noget magisk når man træder over Den Grønne Slimflods bro og ind i Vildnisset.

Vilma og Snif møder nye venner og skal samtidig hjælpe med at opklare mysteriet om det mystiske sumpuhyre som gemmer sig i Vildnisset og stjæler deres mad, men de skal også passe på heksen og alle de andre farlige ting der gemmer sig derinde.

Vilma Vildbasse er en rigtig fin bog til højtlæsning fra 6-års alderen og op. Den er en lille hyldest til hverdagens magi og børns fantasi og kreativitet i deres leg, krydret med et lille mysterie. Bagerst i bogen finder du en lille vejledning i hvordan man laver sin helt egen hule i skoven.

Indtil videre er der udkommet to bøger i serien og begge bøger kan naturligvis lånes på biblioteket.

Lån bøgerne her
GennemseGennemse
  • Bog

Vilma Vildbasse og sumpuhyret

Af Gill Lewis (2020)
Da Vilma og hendes familie flytter, bliver de naboer til en helt tilgroet have. For Vilma bliver det mødet med en hel...
Læs mere
GennemseGennemse
  • Bog

Vilma Vildbasse og drageægget

Af Gill Lewis (2021)
Det kommer til kamp mellem Vilma og Vildbasserne og Barkhuderne, da de prøver at overtage Vildbassernes lejr. Hvis ka...
Læs mere