Inspiration: Michael Lauridsen lytter gerne til podcasts om historie
Vi må hellere blive hjemme, men så kan vi lytte til gode historier om København

Michael lytter til historien

07.04.20
Bag om København – en podcast om Københavns historie

Bibliotekar Michael Lauridsen elsker historie, især som den bliver formidlet gennem bøger som Palle Laurings Bornholm: Historie  og Dick Harrisons helt igennem eminente bog Trediveårskrigen – en europæisk katastrofe.

Men man behøver ikke at være folkekær historienørd fra forrige årtusind eller svensk historieprofessor med speciale i middelalderen for at formidle historie på en poetisk og/eller medrivende facon. Det kan en bibliotekar fra København gøre næsten lige så godt.

Podcasten Bag om København er en fascinerende reportageserie om Københavns historie. Vi kommer helt tæt på den københavnske histories kendte og ukendte hovedpersoner, når Berit Freyheit fra Københavns Hovedbibliotek serverer kendte og ukendte punktnedslag i Københavns historie. 

Det er en fascinerende blanding af store begivenheder, personligheder og originaler, der bliver behandlet med respekt, humor og grundig research. Jeg har stort set kun ros tilovers for min kollegas formidling af vores hovedstads brogede og mangfoldige historie.

Find podcasten Bag om København på eReolen.