VI inspirerer: Michael Elleby mediterer
Biblioteksassistent Michael Elleby i en rolig stund

Michael mediterer

30.04.20
Måske det også er noget for dig?

Biblioteksassistent Michael Elleby huserer til daglig på Nexø Bibliotek. Og i sin fritid er han en uhyre aktiv herre, som bl.a. dyrker masser af motion og har travlt med foreningsarbejde.

Michael fortæller: "I disse corona-tider hvor jeg har fået lidt mere tid, og hvor jeg skal arbejde hjemmefra, og træningscenteret er lukket, har jeg genoptaget en ting jeg var på kursus i for mange år siden: Jeg er begyndt at meditere. Jeg har mediteret i perioder gennem årene, når jeg syntes, jeg havde tid. At meditere har en beroligende virkning på mig, jeg slapper mere af. Og det hjælper bestemt også, hvis man føler sig lidt stresset. 

Du behøver dog ikke tage på kursus for at lære at meditere, der findes mange gode bøger, som introducerer til meditation. Der er flere forskellige metoder at meditere efter. Jeg bruger selv den metode, som hedder transcendental meditation."

Nu hvor du ikke kan gå på biblioteket og låne en bog fysisk, kan du bruge eReolen.dk, og faktisk kan der virkelig være en pointe i at blive guidet med fx. en lydbog, hvis du ikke har prøvet det før.

Lydbøger

Ebøger