Jasmin anbefaler dig noget der ligner Twilight-universet
Er du allerede færdig med den nyeste Twilight-roman?

Tag en bid af fede vampyr-serier

30.09.20
Du har allerede slugt den nye bog i Twilight-serien, hva' så!?

Twilightfeberen er igen over os, hvilket betyder, at før vi har set os om har vi (igen) genlæst vil alle bøgerne i serien, og så ved vi hvad der kommer til at ske: Vi vil alle sammen sidde tilbage med serietømmermænd. Øv. 

Men frygt ikke! Om du er til vampyrer, formskiftere eller selv drager, kan biblioteksmedhjælper Jasmin Würtz varmt anbefale flere serier: 

Evermore – De udødelige serien af Alyson Nöel (14år+)

Her følger vi 16-årige Ever. Ikke nok med at hun har mistet sine forældre i en bilulykke, så kan hun også læse andre folk følelser og høre deres tanker. Denne overnaturlige serie, er skrevet så historien flyder og man bare kan læne sig tilbage og nyde den spændende og hemmelighedsfulde historie om Ever og hvordan hun gør op med teenagelivet, skolen, forelskelse og hendes overnaturlige kræfter. 

Født ved midnat – Shadow Fall serien af C. C. Hunter (14år+)

Hvis du er vild med et farverigt persongalleri, så er Shadow Falls-serien lige noget for dig. 16-årige Kylie, bliver sendt til Shadow Falls, sommerlejren for unge med problemer derhjemme. Men under overfladen er den så meget mere. Alle unge i lejren har en eller anden form for overnaturlige evner. En perfekt serie, når man har lyst til at nyde sommerlejrens varme, sjov, magi og mystik. 

Dragerne – Sagaen om Talon af Julie Kagawa (14år+)

Er du også til sol, strand og fritter på den lokale grillbar, så er sommerhistorien om de to 'søskendedrager' Ember og Dante perfekt til eftermiddagens lange timer. De to drager bliver sendt til Crescent Beach for at fuldføre deres uddannelse. Der oplever de en sommer som aldrig før. Ved hjælp af sine magiske forfatterevner, får Julie Kagawa drager, sommerforelskelser og surferstrande til at passe perfekt sammen. En overraskende og smaddergod bog, perfekt til strandtasken.

Måske du vil anmelde en af disse bøger til Sommerbogen - der er fede præmier på højkant!

Og du skal da også reservere Midnatssol, hvis du ikke allerede har læst den
GennemseGennemse
  • Bog

Midnatssol

Af Stephenie Meyer (2020)
Edward er vampyr, et livsfarligt monster og ufatteligt smuk. Da han forelsker sig i klassekammeraten Bella, starter e...
Læs mere