Skal du på ferie?

Du kan sætte dine reservationer på pause, hvis du i en periode er på ferie eller af anden grund ikke kan hente de materialer, du har bestilt.

Er du bortrejst i din ferie, kan du med fordel sætte dine reservationer på pause. På denne måde går materialet automatisk videre til den næste låner, men du beholder din plads i reserveringskøen og vil få materialet næste gang, det bliver afleveret.

Sådan gør du

• Log ind med dit cpr- eller lånerkortnummer og din pinkode. Hvis du ikke har en pinkode, kan du henvende dig til personalet og bede dem indtaste din ferie.

• Vælg punktet 'Rediger brugerprofil' i menuen til venstre på siden

• I feltet 'Sæt dine reservationer på pause' indtaster du den periode, hvor du ikke ønsker dine reserveringer opfyldt

• Klik på 'Gem'

• Når perioden er slut, træder du ind i reservationskøen igen

• Pausen er gælder kun Bornholms Folkebibliotekers egne materialer. IKKE reservationer fra biblioteker i det øvrige Danmark og udlandet.

• Pausen gælder kun for reservationer/bestillinger, hvor du endnu ikke har fået besked om afhentning - afleveringsdatoer på hjemlånte materialer ændres ikke.

Spørgsmål: Bornholms Folkebiblioteker, tlf. 5692 1800 eller e-mail